Skip to main content

Om Accunia

Vi er en specialiseret kapitalforvalter inden for det europæiske kreditmarked. Vores hovedformål er kapitalbevarelse for vores investorer.

Læs mere

Værdiskabelse gennem præmier

Accunia har siden virksomhedens stiftelse foretaget investeringer i det europæiske kreditmarked for over kr. 40 milliarder og har genereret et historisk årligt afkast på 8,6% siden 2009*.

Læs mere

*Tidligere afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og fremtidig kursudvikling.

Specialiseret i alternativ kredit siden 2009

Accunia er i dansk sammenhæng en pionervirksomhed inden for alternativ kredit. Vi har siden 2009 specialiseret os i at formidle investeringer inden for udvalgte segmenter af europæisk kredit til nordiske investorer. Accunia blev i 2016 den første nordiske CLO-forvalter og har i dag fire europæiske CLO’er under forvaltning. Accunia har en række investeringsforeninger under forvaltning, der tilbyder en bred vifte af investeringer inden for det europæiske kreditmarked.

Læs mere

Investeringsproces

Alle potentielle investeringer skal gennem investeringsprocessen inden investering. Efter investering følges der løbende op på de enkelte investeringer.

Læs mere

ESG proces

Accunia tager stilling, når det kommer til ansvarsfuld investering. Vi har klart definerede mål og restriktioner for vores investeringer, der er til at forstå og giver mening.

Læs mere om vores ESG proces

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Eller find din kontakt direkte.