Skip to main content

En specialist til hvert et behov

Vores resultater opnås af dygtige medarbejdere i en flad ledelsesstruktur.

Udforsk

Vores team af professionelle

Chief Executive Officer Henrik Nordby Christensen
Læs mere Beskrivelse

Henrik Nordby Christensen er Chief Executive Officer hos Accunia. Han sluttede sig til Accunia i 2016. Henrik har tidligere arbejdet som CEO for SEB Wealth Management fra 2005 til 2014 og som director hos SEB Pension fra august 2014 til februar 2015. Henrik har indgående erfaring fra kapitalforvaltningsbranchen fra stillinger på ledelsesniveau. Han har en lang historik for succesfuldt at udvikle forretningskoncepter og skabe vækst inden for kapitalforvaltning. Han er cand. oecon. fra Aarhus Universitet.

Partner, Chief Business Officer Jacob Jensen
Læs mere Beskrivelse

Jacob Jensen er Chief Business Officer og Partner hos Accunia. Han sluttede sig til Accunia i 2016. Jacob har tidligere arbejdet hos Nordea Wealth Management som Senior Acquisition Manager. Han har dybdegående erfaring med kundeerhvervelse og forretningsudvikling. Jacob har en grad i Finance and Business Administration fra Copenhagen Business School.

 

E-mail: jacob.jensen@accunia.com

Partner Nils Raffel
Læs mere Beskrivelse

Nils Raffel er Partner hos Accunia. Han sluttede sig til Accunia i 2010. Nils har tidligere arbejdet hos Forstædernes Bank (senere Nykredit) som Vice President og inden da var han Portfolio Manager hos Carnegie Bank. Han har sin uddannelse fra Copenhagen Business School.

 

E-mail: nils.raffel@accunia.com

Partner Stefan Misic
Læs mere Beskrivelse

Stefan Misic er Partner hos Accunia og var en del af det oprindelige team der etablerede Accunias drift i Finland. Han sluttede sig til Accunia i 2013. Inden da arbejdede Stefan hos Svenska Handelsbanken i Finland, Luxembourg og Schweiz. Han har en BSc. i European Business fra University of Lincoln.

Partner Thomas Kildeberg
Læs mere Beskrivelse

Thomas Kildeberg er Partner hos Accunia. Han sluttede sig til Accunia i 2014. Thomas har tidligere arbejdet hos Nordea Wealth Management som Senior Investment Manager og har arbejdet i formueplejeindustrien siden 1998. Han har en grad i Finance and Business Administration fra Copenhagen Business School.

 

E-mail: thomas.kildeberg@accunia.com

Senior Client Executive Patrick Vienberg
Læs mere Beskrivelse

Patrick Vienberg er Senior Client Executive hos Accunia. Han kom til Accunia i 2019 og har tidligere arbejdet for Nordea Wealth Management som Senior Investeringsrådgiver. Patrick har stor erfaring med kunderådgivning og udarbejdelse af investeringsstrategier. Han har en HD i Finansiering fra Aarhus Universitet.

 

E-mail: patrick.vienberg@accunia.com

Senior Client Executive Per Lawætz Hansen
Læs mere Beskrivelse

Per Lawætz Hansen er Senior Client Executive hos Accunia, hvor han er tiltrådt i 2022. Per har tidligere haft stillinger som client director i Nordea Asset Management og Unigestion, hvor han har arbejdet med institutionelle investorer. Per har en HD i Finansiering og Investering fra Copenhagen Business School, CBA fra AVT Business School samt Certificate in ESG Investing fra CFA Institute.

 

E-mail: per.l.hansen@accunia.com

Senior Sales Executive Jan Klæstrup Hinge
Læs mere Beskrivelse

Jan Klæstrup Hinge er Senior Sales Executive. Jan kom til Accunia i 2018. Før Accunia har Jan arbejdet som Seniorkonsulent i BankInvest Asset Management og som leder og investeringsrådgiver i flere pengeinstitutter. Jan har stor erfaring med distribution af investeringsfonde og opsøgende salg. Hos Accunia er han ansvarlig for at servicere og udbygge netværket af distributionspartnere og tiltrække nye private kunder. Jan sidder i bestyrelsen for Kapitalforeningen Accunia Invest og har en HD i Regnskab og Økonomistyring fra Copenhagen Business School.

 

E-mail: jan.hinge@accunia.com

Senior Client Executive Tommy Lauridsen
Læs mere Beskrivelse

Tommy Lauridsen er Senior Client Executive hos Accunia. Han kom til Accunia i 2022. Tommy har tidligere arbejdet hos Nordea Wealth Management som senior private banker og rådgivet UHNWI/Family Office på en stor skala af investeringer. Tommy har en grad i Finansiering fra Aarhus Business School.

 

E-mail: tommy.lauridsen@accunia.com

Head of Product Development Caspar Møller
Læs mere Beskrivelse

Caspar Møller er Head of Product Development hos Accunia. Han sluttede sig til virksomheden i 2018. Caspar har udstrakt erfaring fra forskellige stillinger i industrien og hos de finansielle myndigheder. Han har tidligere været involveret i bestyrelsen af forskellige kapitalforvaltningsvirksomheder heriblandt Alfred Berg og BNP Paribas Investment Partners og har haft stillinger indenfor compliance, risikostyring og governance. Caspar har en M.Sc. i Business Administration and Commercial Law fra Aalborg Universitet.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Eller find din kontakt direkte.