Skip to main content

Værdiskabelse

Accunia skaber værdi til vores investorer ved at give adgang til dele af det europæiske kreditmarked, der normalt er forbeholdt professionelle investorer.

Læs mere

Attraktive investeringsmuligheder

Accunia skaber værdi til vores investorer ved at give adgang til dele af det europæiske kreditmarked, der normalt er forbeholdt professionelle investorer. Vores investeringsproces fokuserer på den underliggende kreditrisiko, samtidig med at vi opsøger muligheder for merafkast i markedet. Forsimplet søger vi investeringer i markedet, som tilbyder regulerings-, kompleksitets- og likviditetspræmier. Netop disse præmier, mener vi, er altafgørende for den langsigtede investor i det europæiske kreditmarked.

Friere investeringsrammer

De største investorer på det europæiske kreditmarked, fx centralbanker, forsikringsselskaber, banker, og pensionskasser, er politisk begrænset i, hvilke typer af investeringer de kan købe.  De aktiver, som disse store investorer reelt er forhindret i at investere i på grund af regulering, kan give et merafkast på grund af den ”manglende” efterspørgsel fra disse investorer. Accunia kan som privat kapitalforvalter investere, så vi får det bedst mulige afkast til en given risiko.

Forbeholdt specialister

Komplekse investeringer afholder som oftest store dele af markedet fra at deltage i attraktive investeringsmuligheder. Hos Accunia mener vi, at specialister skaber merværdi. Vi har samlet et team af specialister fra den europæiske finansverden, som gør, at vi med sikker hånd kan investere i komplekse dele af kreditmarkedet, der tilbyder væsentligt højere forventede afkast.

Mød vores specialister

Tålmodighed lønner sig

Aktiver med lavere likviditet vil typisk kunne tilbyde et højere afkast, fordi de er dyrere at købe og sælge end mere likvide aktiver. Accunia henvender sig til den langsigtede investor. Vi køber de fleste aktiver for at holde dem til udløb. Derfor tager vi gerne aktiver med lidt lavere likviditet og højere afkast.

Start din investering i dag

Invester nu

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Eller find din kontakt direkte.

Mød vores specialister