Skip to main content

Institutionelle investorer

Læs mere

En løsning til enhver institutionel investor

Accunia har udbudt kapitalforvaltningsløsninger til institutionelle investorer, herunder bl.a. erhvervsdrivende – og almennyttige fonde, siden begyndelsen i 2009. Igennem de seneste år har vi oplevet, at dette segment i stigende grad ønsker en allokering mod det europæiske lånemarked og private debt, hvorfor vi har dedikeret ressourcer til at servicere netop dette segment. Vi tilbyder både fondsbaserede mandater og skræddersyede løsninger efter udstukne investeringsrammer.

Advisory Board

Niels-Ulrik Mousten

Om Niels-Ulrik Mousten

Niels-Ulrik Mousten er medlem af bestyrelsen og investeringskomitéen i en række virksomheder, primært i finanssektoren, fonde og family offices, f.eks. PFA Pension, Nykredit Invest og Realdania. Niels-Ulrik har arbejdet med kapitalforvaltning siden 1984 og bl.a. været CEO for Danske Capital.

Henning S. Pedersen

Om Henning S. Pedersen

Henning Skovlund Pedersen er særlig rådgiver for Bikubenfonden og har tidligere været direktør i BG Bank og Realdanmark koncernen. Henning har mere end 40 års erfaring med ledelse af finansielle virksomheder. Han har bestyrelseserfaring fra såvel finansielle- som produktionsvirksomheder.

Thomas Overvad

Om Thomas Overvad

Thomas Overvad er CIO for VKR Holding og medlem af bestyrelsen for CFA Society Danmark. Tidligere har Thomas haft ledende positioner hos Velux Foundations og Lundbeckfonden samt i den finansielle sektor i bl.a. Nykredit og Nordea (Unibank).

Signe Krog

Om Signe Krog

Signe Krog har i en lang årrække arbejdet for family offices og fonde, først med base hos Kirkbi, siden med base hos Kirk Kapital. Innovative kreditprodukter har været en del af det investeringsunivers, Signe har fokuseret på.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Eller find din kontakt direkte.

Mød vores specialister