Skip to main content

Forretningsområder

Accunia er en specialiseret kapitalforvalter med fokus på at investere bredt i det europæiske kreditmarked. Vi tilbyder vores investorer værdi ved blandt andet at give adgang til markeder, der normalt er forbeholdt store professionelle investorer.

Læs mere

Børsnoterede fonde

Alternative investeringsfonde

Accunia tilbyder en bred vifte af alternative investeringsfonde – såkaldte AIF’er. Fondene tilbyder investorer adgang til hver deres attraktive område inden for europæisk kredit. Vi ønsker at facilitere adgang til attraktive dele af det europæiske kreditmarked, der normalt er forbeholdt store professionelle investorer. Ingen andre danske investeringsfonde end Accunias giver adgang disse markeder i dag. Forretningsområdet kræver indsigt og erfaring, hvilket Accunia har opbygget siden sin etablering i 2009. Fondene tilbyder et betydeligt højere forventet afkast end traditionelle investeringer med tilsvarende kreditrisiko.

Se vores investeringsfonde

Institutionelle investorer

Accunia har udbudt kapitalforvaltningsløsninger til institutionelle investorer, herunder bl.a. erhvervsdrivende og almennyttige fonde, siden begyndelsen i 2009. Gennem de seneste år har vi oplevet, at dette segment i stigende grad ønsker en allokering mod det europæiske lånemarked og private debt, hvorfor vi har dedikeret ressourcer til at servicere netop dette segment. Vi tilbyder både fondsbaserede mandater og skræddersyede løsninger efter udstukne investeringsrammer.

Læs mere

Diskretionær kapitalforvaltning

Accunia har forvaltningsmandater for en lang række family offices og private velhavere i øvrigt. Accunia blev oprindeligt stiftet med dette forretningsområde i fokus, og det er derfor en væsentlig del af virksomhedens identitet. Siden opstarten i 2009 har afkastet været 8,6% årligt*, hvilket svarer til et samlet afkast på 244,6%.

Læs mere

*Tidligere afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og fremtidig kursudvikling. 

CLO-forvaltning

Accunia har investeret i CLO’er siden 2009. Siden 2016 har vi forvaltet vores egne Accunia CLO’er. I dag forvalter vi fire CLO’er for mere end kr. 11 milliarder, hvis investorbase primært består af europæiske institutionelle investorer.

Læs mere

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Eller find din kontakt direkte.

Mød vores specialister