Skip to main content

Investeringsproces

Accunia har en grundig investeringsproces, som alle vores potentielle investeringer skal igennem.

Læs mere

Investeringsproces

Gennem vores adgang til det europæiske kreditmarked eksponeres vi mod en lang række investeringsmuligheder. Disse gennemgår en grundig og fundamental kreditanalyse, hvor fokus er på bevarelse af hovedstolen og den løbende forrentning. Kreditanalysen skal godkendes af investeringskomiteen før der foretages nogen investeringer, hvorefter den løbende opdateres med nyere information.

Adgang til markedet

I Accunia afsøger vi nye investeringer i både primære og sekundære markeder. Vi har oparbejdet et betydeligt netværk af investeringsbanker, brokere og andre investorer gennem vores dispositioner i det europæiske kreditmarked i de sidste knap 15 år.

Fundamental kreditanalyse

Hver investering bliver grundigt undersøgt ved hjælp af kvalitativ analyse af branchen, forretningsmodellen og ledelsesteamet. Der laves både en base og stress-case scenarie af investeringen i relation til de økonomiske forhold. Yderligere laves der en dokumentationsanalyse af covenants og sikkerhedstilladelser. Alle investeringer skal leve op til Accunias standarder inden for ESG.

Læs mere om vores ESG proces

Godkendelse & handel

Alle investeringer skal godkendes af Accunias investeringskomite. Det er ikke kun investeringen, men også prisen, vi er villige til at betale, samt størrelsen af investeringen, der bliver drøftet.

Overvågning & risikohåndtering

Vi overvåger løbende alle de investeringer, vi foretager, og vurderer, om forholdet mellem afkast og risiko fortsat er attraktivt. Det kan eksempelvis være som følge af prisændringer, virksomhedsspecifikke nyheder, makroøkonomiske begivenheder, ny regulering eller opdaterede antagelser i Accunias økonomiske modellering.

Start din investering i dag

Invester nu

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Eller find din kontakt direkte.

Mød vores specialister